Workshop 03-04.09.22

Påmelding kr.100,-

Dette gir workshop 2 dager, lunsj + frukt.

Privattimer må dekkes av utøvere selv. Påmelding til privattimer til - Trondheim.danseklubb@hotmail.com

Workshopen passer for alle fra 6 år -17 år. Behøver man hjelp til påmeldingen, ta kontakt med: Trondheim.danseklubb@hotmail.com og trenerne veileder dere gjennom påmeldingen.

PLAN LØRDAG 03.09.22

kl.11.00 Velkommen til treningsleir. Oppvarming og lett stretching/teknikk.

kl.12.00 Freestyle koreografier

kl.13.45 Lunsj- Serveres brødmåltid med pålegg.

Kl.14.30 Freestyle teknikk

Kl.15.00 Akro/triks + uttøying

kl.16.00 Privattimer

kl.17.00 Privattimer

(Det blir drikkepauser+ frukt underveis

Privattimer kun til som har booket dette.

(Lurt og ha med gode koseklær/joggeklær som kan skiftes til slutten når man er svett)

PLAN SØNDAG 04.09.22

kl.10.00 Velkommen til treningsleir. Oppvarming og lett stretching/teknikk.

kl.11.00 Slow koreografier

kl.12.45 Lunsj- Serveres brødmåltid med pålegg.

Kl.13.30 Slow teknikk

Kl.14.00 Akro/triks + uttøying

kl.15.00 Privattimer

(Det blir drikkepauser+ frukt underveis)

Litt om de to dyktige instruktørene som kommer:


Mitt navn er Stine Mehlum. Jeg underviser på Step Up Danseklubb i Oslo, og har gjort det nå i 8 år. Her underviser jeg primært i freestyle og cheerdance, og underviser konkurransedansere på alle nivåer. Selv har jeg vært aktiv konkurransedanser i 10 år, både nasjonalt og internasjonalt. Jeg har utdanning gjennom Norges Danseforbund, der jeg har både trener 1, trener 2 og dommerutdanning, samt holder på å utdanne meg til hoveddommer. Jeg har et stort engasjement for idretten, og elsker å motivere og inspirere barn og ungdom til å nå sine mål innenfor sporten. 


Jeg heter Emma Hamsun, er 19 år og har danset på Step Up i snart 10 år. Gjennom disse årene har jeg vært borti flere dansestiler, som jazz, show, ballett og cheerdance, men fant tidlig ut at det er freestyle og slow jeg virkelig brenner for. Jeg konkurrerer i Champ klassen, men jobber hardt på siden for å komme meg opp i Elite. For et par år siden tok jeg Trener 1 kurs, og har endelig begynt å ha mine egne freestyle og slow klasser, noe jeg syns er veldig gøy. Jeg ble i år ferdig med videregående skole, og gleder meg derfor nå til et friår fylt med dans, trening og moro!

Påmelding: 
https://medlem.deltager.no/dansing/event/workshop_norges_danseforbund_region_midt_-_freestyle_03092022#init</p>